Zoekmachine optimalisatie

DE NOODZAAK VAN SEO – ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO staat voor “search engine optimization”, op zijn Nederlands “zoekmachine optimalisatie. SEO is een van de belangrijkste activiteiten binnen een website strategie en bepaald sterk hoeveel bezoekers een website kan krijgen.

WAT IS SEO?

Het aantal bezoekers (potentiële klanten) van een website wordt meestal voor een groot deel bepaald door de ranking van pagina’s van de website in de resultaten van de zoekmachine en de zoekwoorden waarop wordt gerankt. Aan elk zoekwoord is een bezoekersvolume gekoppeld. Het is dus van groot belang om met zoveel mogelijk pagina’s in combinatie met zoekwoorden een hoge positie in de ranking te verwerven.

Google bepaald aan de hand van 200 factoren de ranking van een pagina in de zoekmachine. SEO specialisten kennen (een deel van) deze factoren en kunnen een webpagina zo “optimaliseren” dat deze beter gaan ranken in de zoekmachine waardoor meer bezoekers op de website komen

Hoe kan eduwebsupport helpen?

Eduwebsupport kan op diverse manieren helpen. Wij helpen overigens alleen als we hebben vastgesteld dat de investering in SEO redelijkerwijs terug te verdienen is. Hieronder een overzicht van onze SEO diensten.

Gratis SEO mini scan

Met een gratis mini scan stellen we globaal vast wat de mate van optimalisatie is en wat de grootste aandachtspunten zijn om de optimalisatie te verbeteren.

SEO RAPPORT

Een SEO RAPPORT is een uitgebreide analyse van de staat van de optimalisering en advies over het verbeteren van de optimalisatie. De kosten van een SEO RAPPORT beginnen bij €350,00

Website optimalisatie

Bij website optimalisatie voeren wij alle acties uit die noodzakelijk zijn om meer bezoekers te krijgen. De kosten beginnen bij €795,00.

Heb ik zoekmachine optimalisatie nodig?

Google geeft je pagina’s geen goede ranking omdat ze zijn geoptimaliseerd. Het is best mogelijk om goed te ranken zonder iets aan optimalisatie te hebben gedaan. Uit onderzoek blijkt echter dat geoptimaliseerde pagina’s tot 80% effectiever zijn dan niet geoptimaliseerde pagina’s. Dit betekent niet dat SEO optimalisatie een wondermiddel is, garanties kunnen nooit worden gegeven. Toch zien we vrijwel altijd (sterke)verbetering van de resultaten en de resultaten zijn objectief meetbaar!

Wilt u meer bezoekers op uw website of shop? wij helpen graag!

Neem nu contact met ons op