Header-1-2400-beed

Website en webshops van Eduwebsupport

Website en Webshops van Eduwebsupport…functioneel en mooi!

Nieuwe website of webshop nodig? Bij Eduwebsupport bent u aan het goede adres. Samen met partners zorgt Eduwebsupport er voor dat uw website doet wat u er van verwacht!

Website of webshop nodig?

Dan bent u bij Eduwebsupport aan het goede adres. Samen met partners bouwen wij websites en webshop die positief opvallen in het marktsegment en doen waarvoor ze gemaakt zijn.

Flexibel

Wij zijn zeer flexibel als het gaat om website/shop projecten. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde, de doelgroepen waarop sites gericht zijn verschillen, evenals toekomstige strategie. Bij het bouwen van de site nemen wij al deze aspecten mee. Wij zijn immers niet alleen site bouwers, maar ook marketeers en bedrijfskundigen!

De effectiviteit en vindbaar van een website of webshop

De vindbaarheid van een site is sterk bepalend voor de effectiviteit van de webshop. Het is bepalend voor het aantal bezoekers en daarmee de omzet (bij een shop) of het aantal verkoop leads. Veel webbouwers stellen op hun site dat zij “goed vindbare” websites leveren. Vervolgens leveren ze een lege website op waar de afnemer dan de content (teksten en foto’s) kan plaatsen. Webbouwers die op deze manier werken moeten worden gewantrouwd. Lege websites zijn per definitie niet vindbaar. Ook het willekeurig toevoegen van content maakt een website niet perse vindbaar.

Om websites vindbaar te maken is SEO (zoekmachineoptimalisatie) noodzakelijk. Klik op de button hieronder voor alle details. Als u met Eduwebsupport in zee gaat dan bespreken wij de opties om de website vindbaar te maken. Als u goed geïnformeerd bent kunt u vervolgens een weloverwogen keuzen maken. Bedenk dat de kosten voor zoekmachineoptimalisatie vrijwel altijd terug worden verdient!

De website als marketing tool

Bij de meeste bedrijven is de website een toevoeging aan de marketing mix. De website moet uiteindelijk bijdragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Dit betekent meestal dat de website eigenaar ook zelf in staat moet zijn om wijzigingen in de website aan te brengen. Als dat ook voor u geldt dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke software en de gebruikerstraining.