Webteksten laten schrijven

In ons expertblog “Website teksten” vind je een complete handleiding voor het schrijven van teksten voor websites. Is het schrijven van eigen teksten niet jouw wereld en laat je dat liever over aan ervaren tekstschrijvers dan biedt Eduwebsupport de oplossing.

Teksten van Eduwebsupport

Het schrijven van teksten voor een website gaat verder dan alleen het formuleren van aantrekkelijke, goedlopende zinnen. Effectieve teksten houden rekening met tal van SEO aspecten, maar bijvoorbeeld ook menselijk gedrag. Websites worden anders gelezen dan kranten en tijdschriften. Wij houden rekening met al deze aspecten waardoor niet alleen een bijdrage wordt geleverd aan de vindbaarheid van website maar ook aan de effectiviteit.

Teksten controleren en redigeren

Heeft u al teksten voor uw site maar bent u niet zeker van de kwaliteit van deze teksten dan kunnen wij deze teksten controleren en indien nodig redigeren. Vraag naar de mogelijkheden.

Niet elke goede tekst is goed

Een goedgeschreven tekst is niet perse een effectieve tekst. Als er bij het schrijven van teksten geen rekening wordt gehouden met SEO aspecten dan kan dit een negatief effect hebben op het aantal bezoekers op de site. Ga daarom niet in zee met tekstschrijvers die geen kennis hebben van SEO!

De kosten

De kosten voor tekstschrijven zijn sterk afhankelijk complexiteit van het product of de dienst die wordt aangeboden. De prijs voor  een webpaginatekst met 300 woorden start bij €60,00.