Project Begeleiding

Eduwebsupport als projectleider

Het ontwikkelen en lanceren van een website vraagt tijd, kennis en energie. Niet elk bedrijf heeft dit in ruime mate beschikbaar. De oplossing is gelukkig dichtbij: Laat Eduwebsupport uw project leiden. Met Eduwebsupport als projectleider bent u er zeker van dat een websiteproject op tijd en binnen budget gerealiseerd wordt. En dat niet alleen. Eduwebsupport heeft niet alleen veel ervaring als project leider maar zal ook alle kennis met betrekking tot online marketing aanwenden om van het project een succes te maken!

Het leiden van een project houdt bij Eduwebsupport meer in dan het leiding geven aan het proces. Hieronder een greep uit de werkzaamheden die deel uit kunnen maken van een project:

Formuleer doelstelling

Wat moet er gebeuren bij de marketing strategieformulering (En aansluiting met de offline marketing strategie?) Als u voor ons kiest doen wij;

Wij helpen graag bij het opzetten of uitvoeren voor uw marketing doelstellingen. Klik op de button “Contact” om ons in de armen te sluiten bij uw project/doelstelling

Eduwebsupport als coach

Wellicht is het inhuren van Eduwebsupport als projectleider voor u een stap te ver maar vindt u het prettig als er iemand “meekijkt”. Geen probleem! U kunt Eduwebsupport ook inhuren als coach. Wij horen graag van u!

De kosten

De kosten van projectbegeleiding of coaching zijn natuurlijk afhankelijk van het project en de wensen. Wij kunnen werken op basis van uurtarief of op basis van een vast bedrag per project. U weet dan altijd waar u aan toe bent.

Heb ik projectbegeleiding nodig?

De kosten van online marketing kunnen behoorlijk oplopen. Daarbij gaat het niet alleen om de directe kosten van bijvoorbeeld het opzetten van een website, maar ook om kosten die worden veroorzaakt door verlies van marktaandeel omdat er verkeerde beslissingen zijn genomen. Met goede projectbegeleiding kunt u deze faalkosten voorkomen. Bijkomend voordeel is dat projecten die worden geleid door een ervaren projectleider eerder binnen budget en doelstellingen kunnen worden afgerond. Doorgaans zal de investering in projectbegeleiding zeer snel terug worden verdient.