Edufocus, Lesmethodes voor het MBO

Edufocus is een educatieve uitgeverij en ontwikkelt lesmethodes voor diverse ROC opleidingen. Edufocus is een zusterbedrijf van Eduwebsupport. Veel van onze opleidingen zijn gefocussed rondom het thema “Online Wereld”. De lesmethodes van Edufocus onderscheiden zich door directe aansluiting met het beroepenveld en de ondersteuning van docenten.

Nu op de Edufocus site: alles over de nieuwe KD’s!

Lesmethodes schooljaar 2016 - 2017

Online Marketing voor het MBO

De lesmethode “Online marketing voor het MBO” behandelt alle aspecten van de online marketing zoals dat wordt toegepast in het beroepenveld.

Social media voor het MBO

In de lesmethode “Social Media voor het MBO” staat de “inbound marketing strategie” centraal. De methode sluit aan bij Online Marketing voor het MBO maar kan ook als separaat onderdeel worden gebruikt.

WordPress voor het MBO

In de lesmethode “Wordpress voor het MBO” maakt de student zijn eigen professionele website met behulp van WordPress software. De lesmethode is geschikt voor vele studierichtingen!

Online Wereld voor de Detailhandel 1

In de lesmethode “Online Wereld voor de Detailhandel 1” maakt de student kennis met de Online Wereld, de wereld van internet en social media.

Online Wereld voor de Detailhandel 2

In de lesmethode “Online Wereld voor de Detailhandel 2” is een vervolg van Online wereld voor de Detailhandel 1. In deel 2 gaat de student aan de slag met het bouwen van een webshop met behulp van WordPress.

Online Wereld voor Toerisme en Recreatie

In de lesmethode “Online Wereld voor Toerisme en Recreatie” maakt de student kennis met de Online Wereld, de wereld van internet en social media en hoe deze wereld de toerisme en recreatie branche beïnvloedt.

Online Wereld voor Commercie en Groothandel 1

In de lesmethode “Online Wereld voor Commercie en Groothandel 1” maakt de student kennis met de Online Wereld, de wereld van internet en social media.

Online Wereld voor Commercie en Groothandel 2

In de lesmethode “Online Wereld voor Commercie en Groothandel 2” is een vervolg op Online wereld voor Commercie en Groothandel 1. In deel 2 gaat de student aan de slag met het bouwen van een webshop met behulp van WordPress.

Meer weten over de lesmethodes van Edufocus? Surf naar de site!