Adwords campagnes

ADWORDS CAMPAGNES

Het aanmaken en plaatsen van een Adwords advertentie is niet zo moeilijk. Met een beetje doorzettingsvermogen lukt het iedereen. Het maximale halen uit alle mogelijkheden die het Adwords advertentie programma biedt is minder eenvoudig. Eduwebsupport kan hierbij helpen. Wij kennen alle mogelijkheden van Adwords en zijn in staat een optimale campagne voor u op te zetten. Een optimale campagne is een campagne met een maximaal bereik tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Waarom uitbesteden bij Eduwebsupport?

Ik wil graag uitbesteden bij Eduwebsupport

Goed om te weten

Advertenties bij Google zijn altijd op dezelfde wijze gestructureerd en bestaan uit:

Een campagne met een hoofdthema (product of dienst). Heeft u meerdere producten of diensten die geen relatie met elkaar hebben dan zijn er meerdere campagnes nodig.

Advertentiegroep. Een advertentiegroep heeft onderliggende producten of diensten die een  relatie hebben met het campagnethema.

Meerdere advertenties voor elke groep.  Het aantal advertenties kan variëren.

Indien van toepassing gebruiken we geavanceerde functies zoals Advertentie extensies, remarketing en videoadvertenties.

Als wij de Adwords campagnes voor u uitvoeren dan zullen de campagnes bovenstaande structuur hebben. De effectiviteit van de campagnes is afhankelijk van veel factoren. Een van deze factoren is de kwaliteit van de website of individuele pagina’s van deze site. Mochten aanpassingen wenselijk zijn dan kunnen wij u hierin adviseren. Ook het uitvoeren van de aanpassingen kunnen wij verzorgen.

Heb ik een adwords campagne nodig?

De effectiviteit en ROI van campagnes is altijd gerelateerd aan doelstellingen. Campagnes voor het vergroten van merkbekendheid moeten daarom anders worden beoordeeld dan campagnes die als doel hebben meer omzet in de webshop te realiseren. Wij kunnen adviseren voor wat betreft de effectiviteit van het middel en de te behalen doelstellingen waardoor uzelf een weloverwogen beslissing kunt nemen.